Izvor:
21.09.2017 u 23:48
0

VOZ PREGAZIO ŽENU: Tragedija na Tošinom bunaru!

Jedna žena preminula je danas na železničkoj stanici "Tošin bunar", kada ju je pregazio voz, navode iz Hitne pomoći. Međutim, kako kažu naši izvori iz "Železnica", a potvrđuje policija, mašinovođa je na koloseku zatekao ženu koja leži bez znakova života, nakon čega je pozvana policija i Hitna pomoć.

– Nesreća se desila nešto pre 16.45, a u pitanju je žena srednjih godina. Kada je ekipa izašla na teren mogla je samo da se konstatuje smrt – kažu u Hitnoj pomoći.

Kako saznajemo, železnički saobraćaj u ovom delu grada trenutno je potpuno obustavljen od 16.50 sati.

– Uobičajeno je da se u situacijama kada se dogodi tragedija na pruzi ostane zatvoren smao jedan kolosek. Međutim, ovoga puta policija je zatvorila oba – kaže naš izvor iz "Železnica".

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter