Izvor:
20.09.2017 u 23:19
0

JEZIVA SCENA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Devojčicu izujedao pobesneli pas!

Neviđena scena dogodila se u školskom dvorištu u Vinči.

Desetogodišnja Dunja, učenica trećeg razreda OŠ "Nikola Tesla" u Vinči, zadobila je ozbiljne povrede kada ju je u školskom dvorištu, tokom velikog odmora, izujedao pobesneli pas.

Dunja je na velikom odmoru izašla u dvorište škole. Mnogo voli životinje, pa je pružila ruku dobro poznatom psu koji je i tog jutra bio u školi. Iz nama nepoznatog razloga, pas je tada skočio, oborio je na pod i ujeo za lice, a nakon toga počeo da joj čupa ruku. Uspela je da se odbrani, nekom višom silom, i utrči u školu.

– Prvi prizor koji sam ugledao kada sam došao bio je strašan, komadi njenog mesa su joj bili na majici – rekao je Dušan Dedić, otac napadnute devojčice.

Dunja je prvo odvedena u Dom zdravlja Vinča, zatim je prebačena u Tiršovu. Ima tri reza na licu, sedam kopči, a ruka joj je u zavoju. Srećom, nije bilo preloma, ali trenutno joj je jedno oko zatvoreno, a povređenu desnu šaku ne može da stegne.

Izbegnuta je velika tragedija, mogla je biti arterija ili oko, ali ona se tako hrabro borila. Čeka je još ispitivanje na Infektivnoj klinici, da se utvdi da li ju je pas inficirao – dodaje zabrinuti otac.

Iz "Veterine Beograd" kažu da je pas uhvaćen istog dana, i da će biti na posmatranju, prema proceduri, ukupno deset dana, nakon čega oni više nemaju nadležnost nad njim.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter