Izvor:
11.06.2016 u 16:31
0

PUCNJAVA U ZVEČANU: Dva brata teško ranjena!

Dvojica mladića, braća Nikola i Ðorđe Anđelković koji su rano jutros ranjeni u pucnjavi u Zvečanu, teško su povređeni, a jedan od njih je transportovan za Kragujevac izjavio je diretor Kliničko bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović.

Dvojica mladića ranjena su rano jutros u pucnjavi koja se dogodila u Zvečanu na severu Kosova, a Kosovska policija uspela je da uhapsi napadače.

Ivanović je u izjavi za Tanjug rekao da je Nikola Anđelković (21) teško ranjen u predelu glave i stomaka i da je nakon ukazane lekarske pomoći u Kosovskoj Mitrovici u teškom stanju upućen na dalje bolničko lečenje u Kragujevac.

Njegov brat Ðorđe Anđelković (19) pogođen je sa više hitaca u predelu grudi i nogu. Po rečima Ivanovića uspeli su da mu zaustave krvarenje, trenutno je stabilno, ali se komplikacije ne isključuju.

Incident se dogodio jutros u 1:50 u ulici Bube Mihajlovića u Zvečanu a prethodila mu je svađa, izjavio je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policiije Željko Bojić. Bojić je kazao da je Kosovska policija uhapsila dvojicu osumnjičenih napadača P.P. i Ð. S. koji su lišeni slobode i kod kojih je pronađeno vatreno oružje.

Mladići osumnjičeni za napad takođe su srpske nacionalnosti.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/ BalkanNewsbeat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter