Izvor:
24.05.2016 u 21:20
0

PREŽIVELI: Dvojica zatrpanih radnika IZVUČENA iz kanala dubokog sedam metara!

Dva radnika, na koje se obrušila zemlja na gradilištu na Avalskom putu u Jajincima, izvučena su i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar. Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekarske ekipe su konstatovale da su radnici ugruvani i u svesnom stanju ih prevezle u Urgentni centar.

Dodala je da je reč o dvojici muškaraca, starosti 35 i 32 godine, te da će im u Urgentnom centru biti urađena dijagonostika. Kako je navela, Hitna pomoć je poziv za intervenciju dobila nešto oko 14:30.

Na dvojicu radnika se, kako su javili beogradski mediji, obrušila zemlja. Na lice mesta su bile upućene spasilačke službe i dve lekarske ekipe.

Tanjug
Foto: Youtube Printscreen/Šumarstvo Drvoprerada

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter