Izvor:
27.02.2017 u 03:38
0

HOROR U BEOGRADU: Mladić prebio svoje roditelje, pa uzeo sekiru i razlupao komšijske automobile?!

Mladić N.G. osumnjičen je da je prebio danas svoje roditelje u porodičnoj kući u naselju Veliko Selo u opštini Palilula, da bi potom uzeo sekiru i razlupio komšijske automobile parkirane u ulici.

Prava drama odigrala se danas oko 16 sati u Velikom Selu na beogradskoj opštini Palilula, kada je N.G. kako se sumnja najverovatnije pod uticajem alkohola, prvo ašovom prebio oca i majku, polupao sve po kući, da bi nastavio da pravi lom u ulici u kojoj stanuje.

Prema rečima očevidaca prizor je bio stravičan.

Izašao sam na ulicu jer sam čuo buku i lomnjavu stakala. Video sam N.G. kako sa sekirom u ruci ide od jednog do drugog parkiranog automobila i lomi stakla. Polupao je i verandu na porodičnoj kući – kaže uznemireni stanovnik ovog naselja kome je N.G. sekirom polupao auto.

Unezverene komšije čim su čule vrisku i buku, koja je trajala oko 30 minuta, istrčale su iz svojih domova na ulicu i videli pomahnitalog mladića kako vitla sekirom. Odmah su spazili i njegove vidno povređene i krvave roditelje i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

N.G. je svoju majku sreo na ulici, da bi je tukao sve do kuće. U jednom trenutku je čak iščupao i poklopac od šahta koji je pokušao da baci na vozilo koje je u tom trenutku prolazilo ulicom – kažu preplašeni očevici ovog jezivog događaja.

Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policije. Hitna pomoć je povređene roditelje mladića prevezla na dalje lečenje.

Kako se nezvanično saznaje, policija je privela N.G.

srbijadanas.com
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter