Izvor:
27.01.2017 u 23:19
0

KRVNIČKI napad: Žandarm jedva izvukao živu glavu! (video)

Pripadnik novosadske Žandarmerije Boris Jevrosimov ranjen je u pucnjavi u noći između utorka i srede, u Kidačkoj ulici.

Jevrosimov je zadobio prostrelnu ranu šake i nalazi se na Klinici za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine, a lekari se bore da mu sačuvaju prst.

Žandarm je u tuči s dvojicom napadača zadobio niz udaraca, a svoj i život supruge uspeo je da spase tako što je uhvatio pištolj za cev u momentu kada je napadač pokušavao da ga repetira. Tim potezom Jevrosimov je zaglavio čauru u pištolju.

"Napadač je pokušavao da repetira pištolj, ali nije uspeo, jer očigledno nije znao da je na taj način zaglavljen okidač i to je Borisu i njegovoj ženi spaslo život", izjavile su za "Blic" Borisove kolege.

MUP je saopštio da su uhapšeni I. P. (35) iz Odžaka i N. Ć. (32) zbog sumnje da su učinili krivična dela ubistvo u pokušaju i nanošenje teških telesnih povreda.

Oni se terete da su verbalno, a zatim i fizički napali pripadnika Žandarmerije. MUP je potvrdio da je tokom sukoba ispaljen hitac iz službenog oružja.

Kada su komšije čule pucnjavu, pozvale su policiju, koja je brzo izašla na mesto zbivanja i uhapsila napadače, a Hitna pomoć je povređene Borisa i njegovu suprugu prevezla u Urgentni centar, gde su im konstatovane teške telesne povrede.

B92.net
Foto: Wikimedia/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter