Izvor:
26.01.2017 u 22:47
0

Jezivo: Sačekušu ispred škole u Novom Sadu i ubistvo Teodore Kaćanski povezuje jedan detalj!

Maloletni sin ranjenog N. U. (38) na koga je juče pucano u sačekuši ispred Osnovne škole “Đura Daničić, sedeo je u trenutku pucnjave na zadnjem sedištu džipa, koji su napadači izrešetali, a postoje i indicije da je ovaj slučaj povezan s ubistvom Teodore Kaćanski (30), koja je greškom upucana u novembru prošle godine, na sličan način, takođe u džipu “rendž rover”.

Naime, N.U. je ranjen u utorak pre podne, kada su nepoznati napadači otvorili vatru na džip “rendž rover” kojim je upravljao.

Uskoković je vozio džip sa zatamnjenim staklima koji je u vlasništvu Gorana Kovačevića zvanog Goranac. Prema dosadašnjim informacijama, meta ovog obračuna bio je upravo Goranac, kome je Uskoković šurak, odnosno oženjen je njegovom rođenom sestrom. Oni su prema pisanjima pojedinih medija, iz ekipe Nenada Stevića, čija je devojka Teodora Kaćanski ubijena greškom na sličan način u novembru 2016. godine.

Podsetimo, Teodora Kaćanski (30), teško je povređena u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep.

Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo “rendž rovera” beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela Teodora. Ona je nedugo potom podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

Telegraf
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter