Izvor:
14.05.2016 u 16:48
0

MISTERIJA SE BLIŽI KRAJU: Nemci specijalnim metodama otkrivaju identitet Jeleninog UBICE?

Kako prenose beogradski mediji, nemačka policija će specijalnim metodama izoštriti snimke sigurnosnih kamera, kako bi otkrili identitet jedine osobe. Pomenuta osoba je jedina koja je zasada misteriozna srpskoj policiji, a to je biciklista.

Kako prenosi Telegraf.rs, ubica ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović mogao bi da bude otkriven, nakon što snimci sa tri sigurnosne kamere na nasipu u Borči budu analizirani u Nemačkoj. Analiziraće se snimci sa kamera koja se nalazi na kući porodice Jahović, koja gleda na nasip, zatim druga na prodavnici, na početku puta za naselje Crvenka. Treća kamera je sa okretnice gradskog autobusa.

Naime, inspektori koji rade na ovom slučaju uspeli su da nađu i provere sedam od osam osoba, koje se pojavljuju na ovim snimcima. Zasad je jedino nepoznat identitet čoveka na biciklu. Sagovornik iz istrage napominje da su snimci toliko loši, te da je potpuno nejasno da li osoba vozi bicikl ili motocikl. Ovaj trag bi mogao da bude poslednja prilika da policija pronađe dokaz i otkrije ubicu pevačice, koji je nepoznat još od 2. aprila, odnosno čitava 43 dana.

Ukoliko ni ova metoda ne uspe, zločinac će ostati neotkriven – kaže izvor iz istrage i dodaje da je rešenje ovog slučaja i dalje prioritet srpske policije.

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/B.F Music

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter