Izvor:
11.05.2016 u 17:44
0

ŠOK NA POMENU: Uhapšen ubica NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ?

Porodica Marjanović obeležila je danas 40 dana od smrti pevačice Jelene Marjanović koja je ubijena 2. aprila. Okupljeni na borčanskom groblju Zbeg zapalili su sveće i molili se. Ipak, pomen nije prošao mirno.

Kako beogradski mediji javljaju, na samom grobu brutalno ubijene pevačice uhapšen je muškarac za koga se sumnja da je ubio Jelenu Marjanović pre više od mesec dana.

Kako javlja reporter "Blica", na groblje je prvi stigao mladić u belom dresu koji je dok je čekao da ostali pristignu zapalio sveću za Jelenu. Prijatelj porodice Marjanović prišao je novinarima na groblju i od njih tražio da fotografišu nepoznatog mladića u belom dresu jer ga niko od okupljenih ne prepoznaje i ne zna ko je on.

Molim vas slikajte onog mladića u belom dresu. Niko ne zna ko je on, ni Zoran, ni Jelenina majka, a prišao joj je i pozdravio se sa njom – rekao je on reporteru "Blica".

Porodica je pozvala policiju i na groblje su stigla dva inspektora koja rade na ovom slučaju kako bi utvrdili ko je nepoznati mladić.

Nepoznati mladić okrenuo se ka novinarima na groblju nakon pomena i rekao:

Takvu osobu izgubiti, to je strašno…

Blic
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter