Izvor:
08.12.2019 u 19:46
0

NAJBOLESNIJA PLJAČKA U SRBIJI Mrtvoj učitelji iz groba uzeli zlatnu vilicu

Srđan Škrbić (43) iz Starih Banovaca i Miroslav Kosić (40) iz Žablja, osumnjičeni da su pre nekoliko dana otkopali grob učiteljice Dragice Kristić, ukrali su četiri zlatna zuba iz vilice pokojnice, kao i nekoliko komada zlatnog nakita, i sve to prodali za 400 evra, saznaje Kurir.

Dvojica osumnjičenih uhapšeni su zahvaljujući brzom i efikasnom radu policije u Staroj Pazovi, i to samo dva dana pošto su oskrnavili grob.

– Veruje se da je Srđan Škrbić došao na ideju da otkopa grob Dragice Kristić, jer je čuo priče da je ona pre 25 godina sahranjena sa gomilom zlatnog nakita, a nije isključeno ni da je bio na njenoj sahrani, pošto živi pored gorblja. Inače, pre sahrane, kovčeg sa telom učiteljice bio je otvoren, tako da su svi prisutni mogli da vide da ona ima nakit na sebi – kaže izvor.

Izvor: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter