Izvor:
04.12.2019 u 11:13
0

MAJKA ČETVORE DECE NESTALA BEZ TRAGA: Došla u Beograd kod lekara, i niko ne zna gde je već PET DANA! (FOTO)

Novopazarka Muamera Šaćirović nestala je u subotu u Beogradu, nakon što je iz rodnog grada došla na lekarski pregled, potvrđeno je iz MUP-a.

Kako saznaje Bošnjačka TV, ona je u Beograd došla autobusom. Nakon obavljenog pregleda se javila porodici porukom sa nepoznatog broja mobilnog telefona i od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica takođe kaže da njen broj telefona nije više u funkciji i ne može se stupiti u bilo kakav kontakt sa njom.

Oni su u ponedeljak uveče prijavili nestanak Muamere, inače majke četvoro dece, ali se nikakve informacije o njenoj lokaciji do sada nisu pojavile.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj, da se obrate na broj telefona 066-66-66-003 (Bošnjačka TV) ili to jave najbližoj policijskoj stanici.

Blic.rs
Foto: blic/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter