Izvor:
04.12.2019 u 09:41
0

STRAVIČNA SMRT NA ZVEZDARI: Beskućnik UMRO od PROMRZLINA!

U Preševskoj ulici na Zvezdari pronađen je leš muškarca, starog oko 55 godina. Leš je pronađen u granju, u parku kod Antituberkuloznog dispanzera gradske bolnice. Istragom će biti utvrđeno kako je smrt nastupila.

Za sada se pretpostavlja da se nesrećni muškarac smrzao, jer nema povrede na telu. Takođe, pretpostavlja se da je u pitanju beskućnik.

Ovim je nastavljen tragičan niz jer su pre samo dve nedelje u Beogradu, u jednom danu, pronađena tri leša. Podsećamo, 19. novembra, pronađena su tri leša, a dva dana kasnije još jedan, u blizini auto-puta kod aerodroma.

Alo.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter