Izvor:
04.12.2019 u 08:30
0

BIVŠI UČESNIK „PAROVA“ HEROJ SA SAVE Vita Tarot spasio iz vode prebijenog i ranjenog pevača

Nakon pucnjave koja se u nedelju ujutru dogodila u restoranu na brodu "Sava", prilikom koje je ranjen vlasnik restorana Žarko P. (65), obezbeđenje splava brutalno je pretuklo pucača Predraga Zarića (45), ranilo ga u nogu, a potom su ga bacili u reku i pobegli sa lica mesta! Ubrzo nakon toga na licu mesta našao se bivši učesnik rijaliti programa "Parovi" Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, koji je pretučenog Predraga izvukao iz vode.

Kako je ispričao, ne znajući da je Zarić upucao gazdu broda, na kojem Tomić već tri godine živi i radi, Vita je požurio da spase muškarca iz hladne vode.

– Nisam znao šta se dogodilo jer sam u vreme pucnjave bio u svom salonu. Svi se razbežaše, nigde nikoga, osim ovog u reci. Nisam mogao da gledam čoveka kako leži u vodi. Nije se pomerao. Sišao sam u reku i povukao ga za noge jer mu je telo virilo iz mulja, a glava mu je bila u vodi – priča Vita Tarot, koji je verovatno spasao život napadaču.

Kako saznaje ovaj list u tom trenutku na brodu nije bilo nikoga jer su nakon pucnjave svi pobegli, pa i obezbeđenje. Kada je policija stigla, na licu mesta bili su samo Vita i napadač.

– Kada sam izvukao čoveka, došao je svesti, ali je mnogo krvario. Pitao me je da li sam pozvao Hitnu, koja je ubrzo došla i odvela ga – dodaje Vita, koji kaže da se nakon pucnjave i gazda Žarko, ali i napadač, oporavljaju.

Pucnjava zbog pevačice

Kako je "Blic" juče pisao, do sukoba i pucnjave na splavu došlo je zbog svađe koja je nastala oko jedne poznate folk pevačice. Zarić je došao na splav, veselio se i naručivao pesme, a potom je konobaru rekao da želi da razgovara sa gazdom. Pavlović je tada prišao njegovom stolu, neko vreme su pričali, a onda je odjednom Zarić ispod stola zapucao i Pavloviću ispalio nekoliko hitaca u noge.

Pojedini mediji naveli su da su brod "Sava" do skoro obezbeđivali navijači Rada, ali da je Pavlović sa njima prekinuo saradnju navodno jer su počeli da diluju na splavu, pa je angažovao novo obezbeđenje.

Telegraf.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter