Izvor:
16.11.2019 u 11:13
0

DRAMA KOD POŽEGE: Gori autobus pun DECE!

Deca imaju 13 godina i išla su sa vodičem kom je ovo prvi put da tako vodi decu

Autobus koji je prevozio decu zapalio se oko 8.15 na vidikovcu Papuk u blizini Požege u Hrvatskoj. Policija i vatrogasci su izašli na teren.

Policija je potvrdila da u incidentu nije bilo povređenih.

Autobus se zapalio oko 8,15 sati. U njemu su bila deca sa vodičem. Policija i vatrogasci su odmah izašli na teren – rekli su iz policije.

Brat jednog dečaka koji se nalazio u autobusu rekao je kako je decu vodio mladić koji se školuje za sveštenika.

Deca imaju oko 13 godina, svi su iz iste župe i krenuli su na na put iz Virovitice u Požegu. Vodič je mladić kom je ovo prvi izlet s decom, mislim da je njemu najgore – rekao je on.

Kako je dodao, brat mu je prestrašen.

Mama i ja smo se jako zabrinuli, nestrpljivo očekujemo svaki njegov poziv. Sva deca su panično izašla iz autobusa, sreća da su brzo uočili kvar, ko zna šta bi se inače dogodilo – dodao je on.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter