Izvor:
22.10.2019 u 11:25
0

SPREČENA VELIKA NESREĆA: Požar u kruševačkoj fabrici!

U preduzeću "Bin komerc" d.o.o. u Kruševcu, nekadašnjoj Hemijskoj industriji "Župa", došlo je do isticanja ugljen-disulfida u pogonu ksantata, što je izazvalo požar u pogonu.

Povređenih nije bilo, a plamen koji je u nedelju popodne zahvatio krovnu konstrukciju i prozore na postrojenju ugasili su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac, preneli su domaći mediji.

Kako se navodi, sprečeno je širenje požara na preostali deo objekta površine od oko 650 kvadrata.

Novine podsećaju da je pre oko mesec dana neprijatan miris uznemirio Kruševljane, a nakon provere gasne instalacije i kanalizacije utvrđeno je da se isparenje širi iz kruga bivše HI "Župa".

Tada je iz preduzeća "Bin komerc" saopšteno da isparenja nisu štetna po zdravlje, a građane su zamolili za strpljenje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter