Izvor:
06.10.2019 u 10:34
0

ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA: Iz hobija izvršio MASAKR !

Damir, brat Davora Pernića, četvorostrukog ubice iz Jabukovca, svedočio je da je njegov brat "iz hobija tragao za zlatom", baš kao i ubijeni Kazimirović, pa bi seoske priče o "zlatnom ćupu" koji je ubijeni našao mogle biti motiv pljačke i masakra.

Izvor upoznat sa istragom četvorostrukog ubistva kaže da je Damir kod tužioca rekao i da mu je brat rekao da je "sa Majom Bađikić u tajnoj vezi". Pernić, koji je bio prvi od najmanje četiri planirana svedoka, o vezi svog brata i Maje Bađikić, koju je Davor optužio da mu je saučesnica, nije mogao ništa više da kaže.

Ništa drugo nije znao o toj njihovoj navodnoj vezi. Svedočio je da zna za neke veze, čak je naveo ime jedne devojke sa kojom je Davor bio. Brat je naveo da o samom zločinu na salašu u zaseoku Velja Vratna i ubistvu Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) takođe ništa ne zna – navodi sagovornik blizak istrazi.

– Ono što je, međutim, zanimljivo u svedočenju Damira Pernića jeste da je naveo da je njegov brat imao detektor metala i da je tragao za zlatom.- Davor je tragao za zlatom. To mu je navodno bio hobi, ispričao je brat. Zbog toga je nabavio i detektor metala. U tom hobiju društvo mu je najčešće pravio najbolji drug, mladić iz Jabukovca – dodaje izvor.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter