Izvor:
04.10.2019 u 10:39
0

HAPŠENJE U OBRENOVCU: Policija zaplenila oko tri kilograma marihuane!

Beogradska policija zaplenila je oko tri kilograma marihuane i 900 stabljika kanabisa i uhapsila dve osobe koje se sumnjiče da su gajili kanabisa iza stambenog objekta na teritoriji Obrenovca,

Uhapšeni su V.M.(1983) i N.B.(1992) a na teret im se stavlja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se sumnja, oni su, iza stambenog objekta na teritoriji Obrenovca, gde je policija pronašla zasad sa 700 stabljika kanabisa visine do dva metra, gajili i pripremali ovu opojnu drogu radi prodaje.

Pretresom stana i drugih prostorija, pronađeno je oko tri kilograma marihuane pripremljene za prodaju, 200 polusuvih stablkika kanabisa i otkrivena je improvizovana laboratorija za uzgajanje marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Izvor: tanjug.rs
Foto: Blic/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter