Izvor:
23.08.2019 u 10:17
0

REKORDNA ZAPLENA MARIHUANE U DUBROVNIKU: Vrednost oduzete količine procenjuje se na pet miliona kuna!

Na Graničnom prelazu Karasovići kod Dubrovnika zaplenjena je rekordna količina od 341,8 kilograma marihuane.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovu zaplenu su proglasili najvrednijom ove godine na području svoje nadležnosti, ali i šire.

Vrednost zaplenjene količine procenjuje se na pet miliona kuna (oko 675.000 evra), odnosno 15 miliona (2 miliona evra) u maloprodaji na crnom tržištu.

– Autobusom koji je registrovan na jednu turističku agenciju iz Dubrovnika upravljao je muškarac (49) iz Dubrovnika, a sumnju je pobudio nervozom – rečeno je na konferenciji za novinare.

Policijski službenici su primetili 17 torbi, a na pitanje šta sadrže, muškarac je rekao da je reč o sportskoj opremi ekipe iz Brazila koju je vozio u Crnu Goru, naveo je šef Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter