Izvor:
23.10.2016 u 01:44
0

HOROR U MLADENOVCU: Dobio otkaz pa hoće da SKOČI sa zgrade!

Mladenovčanin D. R. (28) zapretio je da će skočiti sa vrha zgrade u Ulici Janka Katića u Mladenovcu, saznaje "Blic". Kako saznajemo, radi se o bivšem radniku Elektrodistribucije Beograd (EDB), koji se na ovaj korak odlučio pošto je dobio otkaz na poslu.

Policija je blokirala ulicu, a mladić sedi na simsu, na vrhu petospratnice u jednoj od prometnijih saobraćajnica u Mladenovcu. U mladenovačkom bulevaru, kako građani zovu ovu ulicu, okupio se i veliki broj građana, tu su i vatrogasci i jedno vozilo Hitne pomoći. Mladić, kako javljaju reporteri "Blica" sa lica mesta, pokušava nešto nepovezano da poruči okupljenima.

Kako saznajemo, mladić se požalio na to da je dobio otkaz još pre četiri godine u Elektrodistribuciji Beograd i da je bilo govora o tome da bude vraćen na posao. Sa njim razgovaraju trojica muškaraca koji su mu, kako se može čuti na licu mesta, kolege s posla.

Okupljeni pričaju da je D. R. uzoran mladić, da nikada nije pravio probleme, da je ostao bez oca, a pred zgradom je i njegova majka.

Uskoro opširnije…

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter