Izvor:
15.08.2019 u 18:08
0

TEŠKO KRVOPROLIĆE! PRAVA DRAMA! Uzeo bajonet pa izbo Milovana i Miru, pre toga rekao nešto STRAVIČNO svojoj majci!

Alen Stojadinović (41) iz sela Kruškik kod Gradiške izbo je bajonetom komšije Milovana (72) i Miru (69) Ljoljić, a pre toga je majci najavio da će ih ubiti. Portparol Policijske uprave Gradiška Vesna Divljanović izjavila je da se napad desio oko 19.30 časova.

– Povređenim osobama je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Gradiška. Obavljen je uviđaj i o svemu obavešten dežurni tužilac – rekla je ona.

Iako su teško povređeni, dvoje ljdui nisu životno ugroženi. Žena je zadržana u bolnici, a njen suprug je pušten na kućno lečenje.

Izvor blizak istrazi ispričao je za Srpskainfo da su motiv svađe koje već duže vremena traju između dve porodice.

– Alen je u utorak uveče rekao majci da ide da ubije komšije pa je uzeo veliki vojni bajonet i uputio se prema njihovoj kući. Majka je pokušala da ga spreči, ali kada je videla da ne može odmah je pozvala policiju i rekla šta se dešava – ispričao je sagovornik.

Napadač je ubo ženu u grudi i isekao je po telu, a onda je krenuo ka Milovanu sa kojim se borio i napravio mu nekoliko posekotina.
Čovek je uspeo da savlada napadača a onda je došla policija koja ga je uhapsila.

Komšije su ispričale i da je nedavno neko zapalio seno porodice Ljoljić, a oni su optuživali da iza toga stoji upravo Alen.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter