Izvor:
28.09.2016 u 18:42
0

TRAGEDIJA KOD UŽICA: Radnik pao sa dizalice i POGINUO!

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je danas da je jedan radnik poginuo na parkingu u mestu Međuvršje kod Ovčar Banje prilikom pada sa autodizalice.

V. B. (60) iz mesta Zabučje kod Užica, stradao je kada se kao suvozač u kamionu sa plato prikolicom kojim je prevožena auto dizalica, popeo na autodizalicu da savije šipku koja bi smetala pri prolazu ispod nadvožnjaka, i pao sa visine 4,60 metara, navodi Ministarstvo u saopštenju.

Radnik V. B. je bio zaposlen u preduzeću „Jedinstvo“ AD iz Sevojna.

Inspektori Odseka inspekcije rada u Čačku su odmah po saznanju za nesreću izašli na mesto događaja i započeli inspekcijski nadzor.

Inspekcija će, na osnovu činjenica koje utvrdi, preduzeti sve zakonom propisane mere, navodi se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Twitter/Jeremy Cohn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter