Izvor:
17.03.2019 u 13:04
0

DRECUN NAPADNUT U GARAŽI: Četvorica huligana napala su predsednika skupštinskog odbora za KIM!

Predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je danas da su ga četvorica huligana napala u javnoj garaži u Beogradu, dok je dolazio u Spomen sobu, na obeležavanje godišnjice martovskog pogroma.

– Danas kada nam je sloga najpotrebnija, pojedini opozicioni lideri u dogovoru sa ubicom, Ramušem Haradinajem, žele da destabilizuju Srbiju – rekao je Drecun novinarima.

Kaže da se napad na njega dogodio u garaži u Masarikovoj ulici:

– Četvorica su napala predsednika Skupštinskog odbora za KiM koji je formirao radnu grupu da bi se prikupili svi dokazi o zločinima na KiM kako bi počinioci bili kažnjeni. To je ta politika za koju se zalažu iz Saveza za Srbiju – rekao je Drecun.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter