DETALJAN IZVEŠTAJ NEMAČKE POLICIJE: Pijani vozač bez dozvole zakucao se u Šabanovo vozilo! (FOTO)

                                                            

 

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao. 

Nemačka policija objavila je zvanični izveštaj teške saobraćajne nesreće. 

- U nedelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smeru Dortmunda, u područjugradilišta neposredno pre čvorišta Gutersloh, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prvobitno registrovane tri teško povređene osobe i jedna lakše.
Automobil "mazda 6", kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo "seat ibica". Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u "seat ibici" ozbiljno su povređena, a 34-godišnji Gutersloher prošao je sa lakšim povredama.
O povređenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozać "seata" podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.
Istraga je pokazala da je Gutersloher (34) vozio u pijan i bez dozvole -
 piše u zvaničnom izveštaju nemačke policije.

 

                                                             

 

Svet je ostao bez kralja narodne muzike. Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, koju je doživeo posle nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda. On je nastupao sa koleginicom Teom Tairović, a nakon toga doživeo je tešku saobraćajnu nesreću posle koje je preminuo.

 

 

 

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost