Izvor:
10.12.2018 u 10:03
0

MARJANOVIĆI U PANICI: Policija ponovo privela Zorana zbog neodazivanja sudu!

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović uhapšen je u petak ujutru u Borči, a izvor navodi da su otac i majka Zorana Marjanovića bili su u šoku zbog ponovnog privođenja njihovog sina.

"Zorana je probudio otac Vladimir i rekao mu da ga traži policija. Otac i majka su bili u strahu i odmah su kontaktirali s advokatom, koji ih je uverio da nemaju razloga za brigu jer njihov sin nije uhapšen zbog ubistva supruge Jelene, već zbog saobraćajnog prekršaja", objašnjava izvor blizak Marjanovićima.

Kako saznajemo, Marjanović je ovog puta priveden jer se nije odazivao na poziv zbog saobraćajnog prekršaja, a privođenje u sud nema veze sa slučajem nerazjašnjenog ubistva njegove supruge.

On je dobio prekršajnu prijavu 2017. godine i dva kaznena poena. Poziv za sud mu nije mogao biti uručen na vreme, jer je tada bio u pritvoru.

Podsetimo, Zoran Marjanović je proveo više meseci u pritvoru, i zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage.
Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin.

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook / Zoran Marjanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter