Izvor:
09.12.2018 u 20:57
0

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ: Policija ga privela i odvela pred sudiju!

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović uhapšen je u petak ujutru u Borči.

Marjanović je posle hapšenja priveden sudiji za prekršaje, nakon čega je pušten.

Kako saznajemo, Marjanović je ovog puta priveden jer se nije odazivao na poziv zbog saobraćajnog prekršaja, a privođenje u sud nema veze sa slučajem nerazjašnjenog ubistva njegove supruge.

Poziv za sud mu nije mogao biti uručen na vreme, jer je tada bio u pritvoru.

Podsetimo, Zoran Marjanović je proveo više meseci u pritvoru, i zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin.

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter