Izvor:
15.10.2018 u 10:40
0

Nedaleko od Rastovničkog jezera na ulazu u Prokuplje identifikovano telo muškarca!

Muškarac čiji je leš u kasnoj fazi raspadanja pronađen u četvrtak popodne nedaleko od Rastovničkog jezera na ulazu u Prokuplje je identifikovan. Reč je o Slobodanu Mladenoviću poreklom iz prokupačkog sela Reljinac, koji nema stalno prebivalište.

Prema prvim nalazima obdukcije, nema tragova nasilja, te se pretpostavlja da ga je prirodna smrt zadesila na mestu gde je pronađen, odnosno u žbunju kraj kuća u Rastovničkom naselju.

"On ima sina, ali je to lice nestabilno i nema ko da sahrani Mladenovića, pa ćemo uputiti zahtev prokupačkom Centru za socijalni rad da preuzme telo i obavi sahranu", potvrđeno nam je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Svi rezultati obdukcije još nisu stigli.

Inače, Marinković je bio beskućnik i često se hranio na prokupačkom groblju, a spavao je gde god je stigao. Nije se znalo da je nestao, jer niko i nije prijavio njegov nestanak

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter