Izvor:
18.09.2018 u 19:21
0

UHAPŠEN PLJAČKAŠ U LESKOVCU: Pretio da će sve dići u vazduh ukoliko mu ne daju novac!

Tridesettrogodišnji Leskovčanin V.C. koji je serijski pljačkao pumpe po Leskovcu, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio čak pet krivičnih dela – dva razbojništva, dva razbojništva u pokušaju i tešku krađu u pokušaju.

On se sumnjiči da je od 1. septembra ove godine na području grada Leskovca, u kasnim večernjim časovima, maskiran i uz pretnju pištoljem, od radnika tri benzinske stanice i vlasnika trgovinske radnje oduzeo oko 193.000 dinara.

– Takođe se sumnja da je V.C. obio mesaru tako što je kamenom polomio staklo na ulaznim vratima i izvršio premetačinu ali nije pronašao novac – navodi se u policijskom saopštenju.

Mladić je pod pretnjom oružjem, držući ručne bombe u rukama, pretio radnicima pumpi da će da ih razneti na licu mesta ukoliko mu ne daju novac iz kase.

Osumnjičenom je po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter