Izvor:
16.08.2018 u 11:06
0

NOVI NAPAD: U Goraždevcu Srbima ukradeno šest krava i tele!

Jugoslavu Stevanoviću iz Goraždevca u sredu uveče je ukradeno šest krava i jedno tele, saopštilo je Ministarstvo za zajednice i povratak koje smatra da je to još jedan vid pritiska na Srba na Kosovu.

Potpredsednik kosovske vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić ocenio je da su incidenti poput ovog kao i nedavnog incidenta kada je u selu Žač pucano na kuću Komatovića sve češći i ciljani u vreme kada se vodi jedna od najtežih diplomatskih borbi da Srbi na Kosovu imaju bolje uslove za život, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

– Danas kada ulažemo sve napore da na Kosovu svuda tamo gde Srba ima obezbedimo bolje uslove za život dešavaju nam se upravo ovakve stvari. Sinoćna krađa u Goraždevcu nije ništa drugo već pritisak da nas na Kosovu ima sve manje. Oni koji ovakva zlodela čine šalju jasnu poruku da žele Kosovo etnički čisto – naveo je Jevtić.

– Poručujem i ovom prilikom da od borbe za opstanak nećemo odustati i da smo uvek kada je bilo teško znali da zajedno prevaziđemo te teške trenutke, tako će biti i sada – kazao je Jevtić i pozvao zadužene za zaštitu Srbe na Kosovu da svoje obaveze ispunjavaju u skladu sa svojim mandatom.

Kako je rekao, incidenti su nas uvek mnogo koštali jer se sav naš rad i trud ovakvim incidentima minimizira.

– Svoje resurse u zaštiti srpskog naroda ne štedite na one koji krađama i napadima ne misle dobro nikome ne Kosovu – naveo je Jevtić

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter