Izvor:
14.08.2016 u 18:28
0

VIDI SE DA SE BLIŽI SEPTEMBAR: Kolone na granicama sve kraće, čeka se DESETAK MINUTA!

Na prelazima u Srbiji trenutno nema dužih kolona, dok su na naplatnim rampama zadržavanja od 10 do 15 minuta, ali tokom dana, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, treba računati na pojačan intenzitet saobraćaja i duža zadržavanja zbog završetka vikenda, smene turista, a i zbog završetka sabora trubača u Guči.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na graničnim prelazima se ne registruju duže kolone. Na prelazu Horgoš zadržavanja na izlazu iz zemlje su 60 minuta, dok na svim ostalim graničnim prelazima pored pojačanog saobraćaja zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta. Tokom dana očekuju se duža zadržavanja i na ostalim graničnim prelazima, napominje AMSS, dodajući da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima relativno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo.

Na naplatnoj stanici kod Bubanj Potoka čeka oko 15 minuta, a kod Stare Pazove, Siriga i Doljevca oko 10 minuta, navodi AMSS.

Vozače danas očekuju povoljne vremenske prilike za putovanje, kolovozi su suvi i vidljivost je dobra, ali treba računati na pojačan intenzitet saobraćaja zbog završetka vikenda, smene turista, a i zbog završetka sabora trubača u Guči, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, način saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

JP "Putevi Srbije" i Sektor naplate putarine će tokom predstojeće letnje sezone intenzivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom, zaključuje se u saopštenju.

Tanjug
Foto: twitter/mnemagazin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter