Izvor:
23.03.2018 u 13:15
0

SNEG PRAVI HAOS ŠIROM SRBIJE, NE KREĆITE NA PUT BEZ PREKE POTREBE: Zajevani kolovozi širom Srbije, a evo gde je totalno neprohodno!

Bez preke potrebe ne treba kretati na put, ukazao je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS) i dodao da treba koristiti puteve prvog i drugog prioriteta, i spremiti zimsku opremu za vozila.

Putevi u Srbiji su jutros mokri jer sneg pada u većem delu zemlje, što će se nastaviti tokom prepodneva, upozorio je AMSS. Snega ima na prilaznim putevima planinama i u okolini Vranja, Niša, Požarevca, Valjeva, Pančeva, Novog Pazara, Bačke, Rume, Zaječara, Kruševca, Užica, Požege, Ivanjice i Beograda.

Zatvoren je put Kruševac-Djunis, zbog izlivanja reke Južne Morave. Neprohodni su i putevi Braničevo-Miljević-Zelenik i Šabac-Volujac-Zavlaka-Banja Badanja-Krupanj-Gračanica, a na nekoliko desetina puteva je zabranjeno kretanje kamiona.

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju do 30 minuta, a kamoni na prelazu Batrovci 180 minuta, na prelazu Gradina 90 i na Horgošu 240 minuta. Na prelazima Sot, Ljuba i Bačka Palanka je zbog snega obustavljen saobraćaj kamiona.

Zbog visokog vodostaja reke Save je obustavljen prevoz skelom na graničnom prelau kod Jamene.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter