Izvor:
18.03.2018 u 13:42
0

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Vozači, oprez zbog najavljenog snega!

Pad temperature sa snegom, koji se očekuje već tokom noći, od vozača zahteva oprez, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pošto će biti još hladnih dana, AMS podseća vozače na obaveznu upotrebu zimske opreme koja je u ovakvim uslovima kada ima snega, leda i poledice neophodna.

Oprezna vožnja biće neophodna zbog moguće poledice, preko planinskih prevoja i u višim predelima, ali i na ostalim putevima gde je kolovoz vlažan. Takođe i na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure jer su kao posledica ovakvih naglih promena vremena, česti odroni.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna užanosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, navodi se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter