Izvor:
07.03.2018 u 16:51
0

STEVANOVIĆ: Nema opasnosti od izlivanja reka, nadležni u pripravnosti!

Zamenik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP Boban Stevanović izjavio je danas da trenutno nema većih opasnosti od izlivanja reka u Srbiji, ali da su sve nadležne službe u potpunoj pripravnosti.

Stevanović je naveo da je ukinuta vanredna situacija na području opštine Kladovo, ali da je proglašena na delu teritorije opštine Ćićevac zbog izlivanja Južne Morave.

– Nije bilo eskalacije, nije bilo ni potrebe za evakuacijom. Pripadnici Sektora za vanredne situacije radili su na crpljenju vode, ojačanju obaloutvrda, punjenja džakova s peskom, – rekao je Stevanović.

Dodao je da se i dalje traga za telom muškarca koji je nestao u nabujaloj reci kod Požege.

– Pomno pratimo hidrološke i meteorološke prognoze, kao i situaciju u zemljama u okruženju, – naglasio je Stevanović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/Vremenska Prognoza i Astronomija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter