Izvor:
04.07.2016 u 13:00
0

U BEOGRADU NEZNATNO HLADNIJE: Evo kakvo se vreme očekuje u ostatku Srbije! (VIDEO)

U Srbiji će danas jutro biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, dok se tokom dana očekuje pretežno sunčano vreme, prognoza je RHMZ-a. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura biće od 15 do 20, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

Jutro će danas i u Beogradu biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, a dan će biti pretežno sunčan, uz slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 19, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Prema prognozi za sedam dana, u Srbiji će biti pretežno sunčano vreme. Tokom noći između srede i četvrtka u severnim delovima, i u cetvrtak tokom dana i u ostalim krajevima očekuje prolazno naoblačenje mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura do petka biće bez bitnije promene, a zatim u porastu.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter