Izvor:
20.08.2017 u 22:19
0

Evo kada nam se opet vraća SUNČANO VREME i temperature preko 30 stepeni!

U čitavoj Srbiji danas je mutno, oblačno, kišovito, a ponegde se očekuje i pojava grada. Već tokom jutra u severnim predelima očekuje se razvedravanje, a potom svakog dana sledi rast temperature.

Trenutne temperature kreću se od jesenjih 18 stepeni na severozapadu do tropskih 34 na jugoistoku Srbije.

U Srbiji sutra oblačno i osetno svežije sa kišom i pljuskovima. Već tokom jutra u severnim predelima očekuje se razvedravanje, pa će biti sunčano. Maksimalna temperatura od 19 na jugoistoku do 26 stepeni na severozapadu Srbije.

U Beogradu se sutra očekuje pretežno sunčano vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 24 stepena. Postepeno biće sve toplije, pa će tako u utorak biti 25 stepeni, u sredu 27, a u četvrtak nas čeka 30 stepeni.

Sve do četvrtka smenjivaće se oblaci i sunce, ali nas tek u četvrtak čeka lep, vedar letnji dan.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter