Izvor:
22.07.2017 u 12:41
0

REKORDER:Vozio bicikl sa 3,30 promila alkohola u krvi!

Na području Policijske uprave u Novom Sadu radi pojačane kontrole saobraćaja, sinoć su, oko 21 čas policajci otkrili i pravog rekordera.

Iako je dreger pokazivao u stvari pravi stepen njegovog teškog pijanstva, uporno nas je ubeđivao da je popio ”samo dva piva”. Jedva je stajao na nogama, a pre nego što smo ga zaustavili, biciklom je baš krivudao i pravio osmice po ulici – kaže za Informer saobraćajni policajac iz Novog Sada.

Međutim, on nije bio jedini koji je pijan vozio bicikl u mestima oko Novog Sada. Pored ovog Koviljčanina, ”proslavio” se i jedan Kaćanin, koji je nekoliko sati ranije otkriven da vozi bicikl sa 2,1 promila alkohola u krvi. I on je objašnjavao da je popio ”nekoliko piva”.

Pošto biciklisti ne mogu da dobijaju kaznene poene, obojica su ”popili” prijave kod sudije za prekršaje, a kazna iznosi od 100.000 do 120.000 dinara.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter