Izvor:
29.06.2017 u 17:49
0

Strašno nevreme u Novom Sadu: Poginula žena kada je palo drvo na njen automobil!

Jak pljusak i nevreme pogodili su danas Novi Sad, a u automobilu na koje je palo drvo poginula je žena srednjih godina.

Kako saznajemo, na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina kod Šangajske rasksrnice drvo je palo na automobil, a vatrogasci su izvukli povređene iz automobila. Prema rečima očevidaca oni su isekli automobil u kome je jedna žena stradala.

Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći, žena srednjih godina poginula je na licu mesta i lekari su mogli samo da konstatuju smrt. U kolima se nalazio i muškarac star 83 godine koji je prevežen u Klinički centar Vojvodine u svesnom stanju, a on je zadobio teške telesne povrede.

Pravi haos nastao je u centru grada, a vetar je nosio suncobrane, stolice i stolove iz bašti kafića u Zmaj Jovinoj ulici.

Kako javljaju građani, na Detelinari je vetar takođe polomio granu drveta, koja se obrušila na parking.

Jak pljusak koji je trajao svega desetak minuta napravio je potop na parkinzima u istom naselju.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/ NSU-Uživo sa novosadskih ulica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter