Izvor:
25.05.2017 u 21:26
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „POSLE RUČKA“: Gledajte priču o „žestokim momcima“ BG asfalta, saznajte ko može očekivati poziv na vojne vežbe!


Današnju emisiju „Posle ručka“ ne smete propustiti jer vas očekuju brojni zanimljivi gosti i svedočanstva koja će vas ostaviti bez teksta.

Počinjemo sa žestokim momcima sa beogradskog asfalta, koji su devdesetih godina krenuli na ratište. Zašto su gotovo zaboravljene patriote garavog lica, jedno je od pitanja na koje će u emisiji “Posle ručka”, pokušati da daju odgovor gosti Vanje Bulića: Toma Fila, advokat, Jovan Otašević, magistar ekonomije i dr Jovan Marić, psihijatar.

Poslednjih nedelja brojni građani su primetili plavu kovertu u svom poštanskom sandučetu. A u njemu je stajao poziv na vojne vežbe.

Zašto se u Srbiji planiraju vežbe za rezervni sastav i ko sve može očekivati poziv?

Naši stariji sugrađani sigurno se sećaju Dana mladosti koji se godinama obeležavao 25. maja.

Otkrivamo koliko smo nostalgični i da li se sećamo proslave Dana mladosti?

Takođe, dotaći ćemo se i lepote u poznim godinama.

Kako i sa 88 godina biti druga pratilja na izboru za mis?

Gosti emisije “Posle ručka”: Jovan Krivokapić, portparol Vojske Srbije, Mirjana Paunović, Slavica Petrović i Nikola Drobnjak.

Preporučujemo vam da ne propustite potresno svedočenje roditelja Negoslava i Darinke Marković koji sumnjaju da im je beba ukradena.

Odgovore na brojna pitanja ponudiće predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama advokat Jelena Pavlović, udruženje CHS Srbija.

Neizbežna tema je i sport, pa ćemo o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu razgovarati sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilijevim.

Specijalna gošća emisije “Posle ručka” biće i Maja Pavlov, psihoterapeut.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter