Izvor:
31.05.2016 u 13:14
0

DANAS LETNJE TEMPERATURE: Evo kakvo nas vreme očekuje u NAREDNOM PERIODU!

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, uglavnom zapadni vetar u Timočkoj Krajini i na severu Vojvodine pre podne i sredinom dana povremeno jak. Najniža temperatura od 10 do 18, a najviša od 26 do 29 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren zapadni vetar. Najniža temperatura oko 17, a najviša oko 27 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za narednih sedam dana do 7. juna, biti promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina, ponegde je moguća i nepogoda sa jakim pljuskom i gradom, a od četvrtka temperatura u manjem padu, najavljuju meteorolozi.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter