Izvor:
31.05.2016 u 00:42
0

PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: Evo gde je u Srbiji zbog nevremena VOŽNJA OTEŽANA!

U području Kikinde, zbog pljuskova praćenih grmljavinom, uslovi vožnje su otežani, a u večernjim satima moguće su padavine i u drugim delovima zemlje, saopštio je AMSS.

Zbog početka radova postavljena je privremena saobraćajna signalizacija na delu državnog puta II B reda, na deonici Orljevo-Rašanac, zbog radova na popravci mosta preko reke Mlave u Rašancu, u okviru redovnog održavanja putnih objekata.

Saobraćaj će se za vreme izvođenja radova na mostu odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom stranom mosta.

Predviđeno vreme završetka radova je do 10. juna, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

AMSS navodi da će se u naredna dva dana izvoditi i radovi na krpljenju udarnih rupa u vremenskom periodu od sedam do 17 sati na državnom putu II A reda, deonica Predejane (veza sa državnim putem I A reda broj 1) – Vladičin Han (Gramađe) i to u utorak u tunelu Kržince, a u sredu u tunelu Manajle.

Saobraćaj u zoni radova odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter