Izvor:
11.02.2017 u 22:21
0

NOVI DETALJI O POKUŠAJU UBISTVA NARKO DILERA: Način postavljanja bombe otkriva tajnu o atentaroru!

U sredu je na Voždovcu u naselju Braće Jerković nepoznati atentator ispod automobila Ivana Ćirića Ćire (38) postavio čak kilogram eksploziva, pišu beogradski mediji.

Nezvanično, istraga je još u toku. Eksploziv je poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč.

Atentator je očigledno amater, jer je eksploziv bio postavljen ispod zadnjeg sedišta, što je Ćiriću i spaslo život. Nakon eksplozije nije bilo moguće sa sigurnošću utvrditi da li je reč o vojnoj mini, ali se kasnije ispostavilo da je ipak u pitanju eksploziv – prenose reči svog izvora beogradski mediji.

Bomba je na taj način postala sredstvo u istrazi, koje može otkriti ko je ubica – jer detalj da je u pitanju amater već može približiti policiju pravoj istini.

Od jačine eksplozije oštećena su brojna vozila koja su bila parkirana u blizini.

Geleri su bili toliko veliki da bi usmrtili slučajne prolaznike da su se nekim nesrećnim slučajem našli na ulici – dodao je sagovornik.

Na Ivana Ćirića su već pokušana dva atentata – prvi 2004. godine, kada je teško ranjen i pre četiri godine kada je pod njegov automobil takođe podmetnuta bomba.

Ćirić je pretživeo i treći atentat i trenutno se nalazi u Urgentnom centru, gde se oporavlja od teških povreda koje je zadobio prilikom eksplozije.

Telegraf.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter