Izvor:
20.01.2017 u 15:06
0

NAPADI se nastavljaju: Deca kamenovala srpski autobus!

Autobus koji je prevozio Srbe iz Orahovca i Velike Hoče kamenovan je u sredu po podne, kada se pedesetak meštana tih metohijskih enklava vraćalo iz Kosovske Mitrovice.

Radnik opštine Orahovac Dejan Baljošević rekao je da se incident dogodio kada su albanska deca poređana pored puta na izlazu iz Mitrovice gađala kamenicama i ledenim grudvama autobus na kojem je polomljena šoferšajbna.

"Usledilo je šikaniranje vozača i putnika od strane kosovske policije kod Vučitrna, kada je vozač stao da prijavi incident. Prvo su ga ispitivali zašto odmah nije prijavio napad i što vozi autobus sa polomljenom šoferšajbnom", rekao je Baljošević.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter