Izvor:
12.05.2016 u 13:14
0

KIŠOVITO I OBLAČNO: Evo kada nas očekuje LEPŠE VREME

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a lokalno je moguća pojava kratkotrajne sugradice ili grada.

Uveče i tokom noći doći će do prestanka padavina i delimičnog razvedravanja, najpre na zapadu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno i jak, jugoistočni, po podne u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od 9 do 15 C, najviša od 18 do 23 C.

U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Tokom noći prestanak padavina i delimicno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, po podne u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura oko 15 C, najviša oko 23 C. Prema izgledima vremena za sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, u petak i subotu toplo, a od nedelje svežije.

HappyTv.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter