Izvor:
16.12.2019 u 11:27
0

BOMBAŠKI NAPAD U LESKOVCU: Oštećeno PET automobila i DVA lokala!

Tri automobila i izlozi pet lokala oštećena su jutros oko 2 sata u Ulici Svetozara Markovića kod Pošte od siline udara eksplozivne naprave, za koju, za sada, ni policija u Leskovcu ne zna da li je reč o bombi ili koktelu.

Portparol Policijske uprave Leskovac Boban Zdravković kazao je da nema povređenih, a u toku je procena materijalne štete, posle čega sledi veštačenje, pa se tako ne zna ni uzrok ni povod za ovu eksploziju, koja je noćas uznemirila stanare ovog dela grada.

Na licu mesta vide se da oštećeni automobili imaju oznake Leskovca koji je najviše oštećen, zatim Beograda i Novog Sada.

Zdravković tvrdi da se još ne zna da li je eksplozivna naprava bačena na neki od automobila ili pored njih. – To će se dokazati veštačenjem – dodaje.

Inače, ova ulica je i tokom noći puna pešaka, posebno mladih, pa je velika sreća što u veoma snažnoj eksploziji niko nije povređen.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter