Izvor:
09.12.2019 u 08:24
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Jutro tmurno i maglovito! U tokom dana oblaci! (FOTO)

U Srbiji u toku jutra tmurno i maglovito. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. U toku večeri i noći na severozapadu i zapadu Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 1 do 5°C, maksimalna dnevna od 8 do 14°C. U Negotinskoj Krajini biće maglovio, turno i hladnije, temperatura oko 3°C.

U Beogradu umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 12°C.

U Srbiji u utorak oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Maksimalna temperatura od 7 do 11°C. U sredu na severu suvo, u ostalim predelima oblačno sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C. U četvrtak i petak promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura od 5 do 10°C.

Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i nervno labilnim osobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter