Izvor:
05.12.2019 u 08:48
0

ZBOG ŠTRAJKA POŠTARA: Produžetak POPUSTA za plaćanje INFOSTANA!

Rok dospeća popusta pomeren je za pet dana kako bi svi korisnici koji ostvaruju popuste od pet, šest i sedam odsto, pri plaćanju stigli na vreme da plate račune

Rok za korišćenje popusta na novembarske račune JKP „Infostan tehnologije” produžen je do 20. decembra zbog štrajka JP „Pošta Srbije”, saopšteno je iz JKP „Infostan tehnologije”.

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije” obračunalo je i odštampalo novembarske račune na vreme.

Zbog kašnjenja u preuzimanju pošiljaka od JP „Pošta Srbije” i dostavi računa na kućne adrese korisnika, ovo preduzeće izašlo je u susret korisnicima kako ne bi bili oštećeni.

Rok dospeća popusta pomeren je na 20. decembar, kako bi svi korisnici koji ostvaruju popuste od pet, šest i sedam odsto, pri plaćanju stigli na vreme da plate račune.

Iz „Infostana” podsećaju da korisnici na sajtu preduzeća, u delu „On-line upit stanja” – https://sonupit.infostan.rs/Profil/Prijava/, mogu da preuzmu elektronsku kopiju računa sa kojom mogu da izvrše plaćanje, ne čekajući da im račun stigne redovnom poštom na kućnu adresu.

Kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter