Izvor:
04.12.2019 u 17:58
0

TERETNJACI U KOLONI Na Batrovcima se čeka 14 sati

Večeras je u Srbiji pretežno oblačno i bez padavina, što u većini krajeva naše zemlje omogućava nesmetano odvijanje saobraćaja. Pored reka i po kotlinama je sumaglica, a preko planinskih prevoja uglavnom magla pa ukoliko naiđete na smanjenu vidljivost, AMS S savetuje da koristite svetla za maglu, prilagodite brzinu i budite uvek na bezbednom odstojanju od vozila ispred vašeg.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema informacijma Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših GP nema dužih zadržavanja. Često, međutim, dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaz i izlazu iz Mađarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Na teretnim terminalima vozila čekaju sedam sati na Horgošu, četiri na Kelebiji, 14 na Batrovcima, sedam na prelazima Bačka Palanka i Bezdan. Na graničnom prelazu Bajakovo na ulazu i izlazu prema Hrvatskoj trenutno je obustavljen saobraćaj za teretna vozila.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter