Izvor:
08.11.2019 u 10:41
0

BLIŽI SE FESTIVAL NAUKE: Prodaja ulaznica počinje danas! Učestvujte u RAZOTKRIVANJU MITOVA i ZABLUDA! (FOTO)

Prodaja ulaznica za 13. Festival nauke, koji se održava od 5. do 8. decembra na Beogradskom sajmu, počinje danas.

Festivalske ulaznice, po ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na Ticket vision prodajnim mestima u celoj Srbiji i ona važi za jedan dan u halama 3, 3A, kao i za halu 5, u kojoj je smeštena eksplozivna "Naučno-fantastična" bina.

Deca do pet godina, uz pratnju roditelja ili staratelja, ne plaćaju ulaz.

Više od polovine publike čine organizovane školske posete, pa je tako program u prva tri dana – četvrtak, petak i subota, prilagođen ovom programu i namenjen prvenstveno za školske posete.

Cena grupne đačke ulaznice je 450 dinara po učeniku i važi za taj dan.

Svim učenicima će se pružiti prilika da uživo učestvuju u eksperimentima o kojima uče u udžbenicima, a na taj način najmlađi posetioci će zajedno sa preko 600 naučnih demonstratora iz zemlje i sveta i na preko 60 interaktivnih postavki učestvovati u istraživanju celog jednog univerzuma satkanog od nauke i najnovijih naučnih dostignuća.

Nedelja je tradicionalno Porodični dan festivala.

Ovogodišnja tema je "Razotkrivanje" i posvećena je upravo razotkrivanju zabluda i mitova uz pomoć nauke i naučnih dostignuća.

Misija festivala jeste, kako ističu organizatori, podsticanje obrazovanja u društvu, kroz savremene i zanimljive metode, a kroz brojna predavanja, interaktivne postavke, izložbe i radionice festival će prirediti najbolju naučno-edukativnu zabavu za sve uzraste.

Generalni sponzor i ovogodišnjeg Festivala nauke je NIS, a jedanaesti put zaredom, prijatelj manifestacije je mts.

Suorganizator je Beogradski sajam, a podrška festivalu su Austrijski kulturni forum i Francuski institut, dok su sponzori: Elektroprivreda Srbije, kompanija Coca Cola, Erste banka, Nacionalna Geografija, Grafix i Mešer Tehnogas AD.

Izvor: Tanjug
Foto: danubeogradu.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter