Izvor:
02.11.2019 u 13:10
0

ILJUŠIN OD SINOĆ U SRBIJI: Gasi POŽAR na nepristupačnim predelima Stare planine u Srbiji!

Avion Ministarstva za vanredne situacije Rusije "iljušin 76" počeo je danas da gasi požare na nepristupačnim predelima Stare planine u Srbiji, izjavio je ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko.

– Nadamo se da će učešće ruskih spasilaca doprineti potpunoj likvidaciji plamena- naveo je Bocan-Harčenko na Tviteru.

Ruski ambasador je dodao da to potvrđuje da delatnost Rusko-Srpskog humanitarnog centra u Nišu i saradnja između Rusije i Srbije po liniji Ministarstava za vanredne situacije nose isključivo mirni karakter i vezane su za reagovanje u vanrednim sitaucijama.

Ruska letelica, nosivosti 42 tone vode i sa posadom od 12 članova, koja poseduje visokosofisticiranu opremu i tehničke karakteristike za reagovanje u nepristupačnim predelima i planinskim grebenima, sleteo je sinoć na niški aerodrom.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ Cargospotter/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter