Izvor:
02.11.2019 u 11:11
0

TOPLO SE OBUCITE! Danas i sutra olujni udari košave!

Na jugu Banata danas i sutra duvaće olujna košava povremeno sa udarima preko 24 m/s, koji će u ponedeljak, 4. novembra, biti u slabljenju, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji će sutra biti pretezno oblacno, ponegde sa slabom kisom. Vise padavina se ocekuje na zapadu i jugozapadu. U Timockoj krajini tmurno i hladno sa slabom kisom.

Vetar će bit slab i umeren, u planinskim predelima i kosavskom podrucju povremeno jak, južni i jugoistocni, koji će na jugu Banata dostizati i udare olujne jacine.

Jutarnja temperatura od 7 C do 12 C, a najvisa dnevna od 16 C do 22 C, a u Timockoj krajini oko 12 C.

U Beogradu sutra pretezno oblacno, povremeno sa slabom kisom. Vetar umeren i jak, jugoistocni. Jutarnja temperatura oko 12 C, a najvisa dnevna oko 19 C.

U ponedeljak promenljivo oblacno i relativno toplo, mestimicno sa kisom. Duvace umeren i jak, u planinskim predelima i na jugu Banata povremeno olujni, juzni i jugoistocni vetar, koji ce posle podne i

uvece kratkotrajno oslabiti.

U utorak toplo, uz kratkotrajno razvedravanje, a jugoistocni vetar ponovo u pojacanju. U sredu novo naoblacenje mestimicno sa kisom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac. Zatim svezije sa cestom pojavom kise.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter