Izvor:
01.11.2019 u 21:56
0

SRBIJA POKORILA SVET: Sara Damnjanović pobedila na internacionalnom takmičenju Miss Asia Global 2019!

Večeras je Srbija pobedila! Srpska lepotica Sara Damnjanović je pobedila na internacionalnom takmičenju Miss Asia Global 2019. Reč je o svetskom takmičenju u lepoti sa sedištem u Indiji. Saru je na ovo takmičenje poslala Miss YU kompanija, organizacija Miss Srbije, na čijem čelu je Vesna de Vinča.

Pred mnogobrojnim auditorijumom euforične indijske publike koja je dominantna po broju svetskih lepotica odmah posle Venecuele, jednoglasnom odlukom stručnog žirija Sara Damnjanović je na ovom prestižnom takmičenju osvojila prvo mesto i dve znacajne titule. Iza sebe je ostavila predstavnice Kine, Brazila, Filipina, Indije, Ukrajine i mnoge druge.

Pre proglašenja za najlepšu, Sara je osvojila i titulu Miss Multimedija, zahvaljujući glasovima koje je dobila na društvenim mrežama, kao i Miss fotogeničnosti Asia Global 2019. Kako je rekla Sara, posebno je srećna zbog nagrade Miss multimedija, jer za nju je glasao ceo Balkan, ne samo Srbija i prijatelji širom sveta jer je Damnjanovićeva kao uspešan sportista sticala i negovala ta prijateljstva.

Sara je student ekonomije i višestruka šampionka Balkana i Evrope u tekvondu, influenserka, nekadašnja Miss portala Telegraf.rs i medijski prezenter. Svim svojim kvalitetima i svojom prezentacijom je oduševila organizaciju Miss Asia Global takmičenja gde su ambasadorke lepote iz celog sveta pratili i ocenjivali u toku njihovih predfinalnih priprema u Indiji.

Uspela je da pokaže da pored izuzetne lepote poseduje i nesvakidašnje talente, kao i da je sa razlogom izuzetno uspešna kao influnserka, novinar i TV voditelj. U razgovoru sa žirijem je briljirala i na pitanje da li želi da pobedi, samouvereno je rekla:

– Došla sam da pobedim i mislim da mi pobeda i pripada.

Do ovog takmičenja Saru je na Instagramu pratilo preko 600.000 ljudi, a želimo joj da se taj broj poveća za još jednu nulu.

Dok ovo čitate Sara uveliko daje intervjue svim indijskim medijima i stranim dopisnicima koji su u velikom broju došli u Indiju.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Instagram/PrintScreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter